donderdag 16 juli 2015

Dag 6 Zwitserland

De dag begin als ieder ander alleen deze keer voelde je warmte de caravan binnen stromen. Merijn haalde dit keer de krant en na een heerlijk ontbijt zijn we op weg gegaan naar Zwitserland. Klein Zwitserland wel te verstaan. Volgens de brochure een wereld vol ontdekkingen. Nou dat was het. Het doet door de heuvels en de huisjes denken aan de Zwitserse bergen en daartussen staan allerlei speel toestellen van vroeger. Schommels en wippen glijbanen en kruip-door-de-buizen-gangenstelsels. 
Ook waren er diverse toestellen waarbij je proefjes kon doen op het gebied van evenwicht, beweging, horen en zien. 
Een ware ontdekkingstocht door de bossen van klein Zwitserland. Ze hebben in het park 2 wereld records. Officieel erkent door Guinness book of records. De langste buizen glijbaan en de hoogste schommel. Beide een sensatie. 
Rond half twee werden we verrast door een goochelaar die op het centrale plein een voorstelling gaf. Heel veel trucs in een half uur. De meeste waren ons wel bekent maar 1 schatkist met sleutels (waarvan er slechts 1 paste en die kreeg de goochelaar uiteindelijk) vonden wij wel erg leuk. 

Waffel met slagroom en een biertje op het terras en het park had ook een midgetgolf baan. Het thema was goudzoeken en dat was heel tof om te doen. We eindigde met 1 puntje verschil en na nog een klein rondje gemaakt te hebben en Merijn zijn hoofd nog even in het zwembad had gestopt  zijn we terug gereden. 

Shoarma gegeten en een duik in het zwembad maakte de dag af. 
Nu tijd voor koffie en een (suikervrije ) bonbon (gevonden in Venlo mmmmm)
Het is tenslotte vakantie. 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten