vrijdag 17 juli 2015

Dag 7 Ontspan... Gespannen

Vanmorgen werd ik vroeg wakker. Ik vond het tijd voor een morning shave. Lekker uitgebreid ingezeept en geschoren. Douchen en lekker fris aan het ontbijt. Rianne had de tafel al lekker buitengezet en de boel gedekt. 
Vandaag stond het frambozen plukken op het programma. 
Daar aangekomen konden we direct beginnen met het plukken. Een heel voorzichtig karweitje want je wil niet geprikt worden. Af en toe snoepen al mocht dat natuurlijk niet. Na een uurtje hadden we 3 bakken vol 1,5 kilo en na hard werken was het heerlijk genieten met frambozen limonade. (Uiteraard weer suikervrij) water met frambozen citroen en munt. Mmmmm


En doorrr naar Reuver wel te verstaan. Via Groupon hadden we een vismiddag geboekt. Toen we aankwamen werden we hartelijk ontvangen en na wat uitleg en het verkrijgen van aas en hengels zijn we aan de waterkant gaan zitten voor twee uur spanning. Je kon zowel binnen als buiten. Wij kozen voor buiten want het was ondertussen behoorlijk warm geworden. Het dobbertje is bij iedereen ondergaan maar helaas kregen we de meervallen. (Want daar ging het om) niet boven water. Wel super spannend. Na ruim twee uur die super snel voorbij gingen werden we door de eigenaar opgehaald om te gaan bbqen. Allemaal lekkere vleesjes en vis. Sausjes en salades. Heerlijk genoten. En na een welgemeend dankjewel zijn we terug naar de camping gereden voor een plons in het zwembad. Wat is vakantie toch fijn. 



1 opmerking:

  1. Dat waren toch weer een paar superleuke dagen!
    Het weer zit mee, leuke activiteiten en blije gezichten; super,
    Geniet er nog lekker van, Greets van ons

    BeantwoordenVerwijderen