zondag 19 juli 2015

Dag 8 Sprookjes bestaan...Echt waar

De dag begon vroeg want vandaag zijn we naar de Efteling geweest. Een lange dag want het park was open tot 0:00 uur. Efteling noemt dit het negen pleinen festival. 
Indy ging ook mee en werd gratis opgevangen in een keurig verzorgde kennel. 
Eerst naar de Fata Morgana en toen door naar Joris en de Draak (we wonnen met rood) daarna de vliegende hollander en hoewel er een flinke wachtrij stond was ging het redelijk snel. Toen was de nieuwste achtbaan Baron aan de beurt. Merijn wilde niet maar ging toch mee in de wachtrij en ook deze ging snel. 
Mooie voorshows en toen de baan. Merijn kon ons uitzwaaien en wij genoten van een hele soepelen snelle baan met een mooi verhaal en een prachtige drop. 
En toen naar het sprookjesbos. Wat is het toch een mooi park. Oliebol erin (Merijns favoriet van de dag) en toen de sprookjessprokkelaar opgezocht. Deze vent vangt verhaaltjes en als je hem een
Takje geeft en deze heeft een verhaal gevangen dan vertelt hij hem. 


Toen de hond uitgelaten en naar het restaurant. We hadden geboekt voor Pinokkio. Een nieuw thema-restaurant ter gelegenheid de aanstaande musical. 
Er was tussendoor entertainment en wij konden van de kaart kiezen. Lekker en niet duur (€42,- met z'n drieën ) en 1,5 uur plezier met zang en acrobaten, knutsel voor de kids en veel gezelligheid. 
Ondanks dat het de eerste avond was was alles goed geregeld. Nou oke dan de zang was niet heel goed maar dat mocht de pret niet drukken. Gezelligheid. 


En toen was het tijd voor de avond programmering. Op diverse pleinen was muziek,acts en gezelligheid. Het leukste vonden wij Nadir de verkoper. Die alles verkocht voor 1 kameel. Sahara zand voor geluk (oppassen in de waterbaan anders krijg je Sahara modder) en een kameelstok. Nee geen kaneel stok maar kameelstok (deze had twee bulten) hahaha
Wat een humor.
Ook was er een meezing spektakel en hebben we nog wat attracties gedaan. 
Carnaval, Vogel Rok en Droomvlucht. Het begon al lekker donker te worden en door alle lichtjes wordt het park zo mooi. 
Als afsluiter hebben we nog even naar Nielson geluisterd (sexy als ik dans) en toen naar Aquanura. Dit keer met een remix van Efteling liedjes door dj Tiestö. 


Wat een topdag en als souvenier hebben we de sprookjesboom meegenomen voor thuis. 
Vandaag weer samen herinneringen gemaakt gelukkig bestaan sprookjes. Echt waar!






3 opmerkingen:

  1. Zo vandaag eens even de tijd genomen om jullie belevenissen te lezen leuk hoor en gelukkig valt het weer ook nog mee daar geniet ervan met zijn 4en
    groetjes van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer een gezellige dag met elkaar gehad. Mooi dat alleszo leuk was. Geniet van de volgende dagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Daar gaat het om in het leven herinneringen maken! Heerlijk om te lezen dat het jullie iedere dag lukt om mooie herinneringen samen te maken! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen